Genieten van uw familie of vrienden. Eindelijk …. het kan!

Je vakantie doorbrengen in het kasteel geeft de unieke gelegenheid om samen tijd door te brengen met vrienden of familie die elkaar een lange tijd hebben moeten missen. Hier kunnen jullie samen in alle rust en plezier de gemiste tijd weer inhalen.

Door onze unieke troeven kan je bij ons nog steeds veilig op vakantie gaan.

We hebben extra reinigingsmaatregelen genomen, bieden we extra diensten aan, maar alleen al onze ligging zorgt ervoor dat je volledig ontspannen kan genieten van uw welverdiende vakantie met uw familie en uw vrienden. Hieronder kan je al onze veiligheidsmaatregelen vinden. Tot binnenkort!

Ommuurd park van 15ha

Ons kasteel ligt in het midden van de Champagne streek en is omgeven door een 15ha groot ommuurd park. U bent de enige die hier verblijft. Hier kan je dus in alle veiligheid en rust genieten van de natuur en je vakantie. Het domein grenst aan een woud van meer dan 5000 hectare aan de achterzijde en de rivier de Seine aan de voorzijde. Hier zijn ontelbare wandelwegen en fietspaden waar je gedurende een volledige dag bijna niemand tegen komt.

Wij zorgen voor het lekkere eten

In het kasteel is een volledig ingerichte keuken waar je zelf je eten kan maken. Alle moderne apparaten en BBQ zijn aanwezig.

Op een afstand van 500 meter is er een bakker en een kruidenierszaak. Daar vind je alle voedingswaren die je nodig hebt. Maar we bieden ook andere oplossingen aan :

Bij mooi weer kan je natuurlijk ook altijd zelf de BBQ aansteken deze is buiten aanwezig en vrij te gebruiken.

Een Champagne-degustatie mag je niet missen; onze partners komen naar u toe!

We hebben met al onze lokale vrienden Champagneboeren het volgende afgesproken:

U kan de wijngaarden en perserij,.. van onze vrienden bezoeken – indien u dat wenst natuurlijk. In elk geval organiseren we de Champagne-degustatie in het kasteel;

  • ofwel leveren wij de verschillende Champagnes die je rustig kan proeven en kunnen we uw eventuele bestelling opnemen en daarna leveren
  • ofwel komt de wijnboer zelf zijn Champagnes presenteren en laten proeven. Hierna kan er dan een eventuele bestelling worden geplaatst die geleverd zal worden aan het kasteel. (exclusief tarief)

Meer info over de champagneboeren

Veel te veel te doen op het domein zelf of in de buurt

Vervelen bestaat niet. We hebben er natuurlijk voor gezorgd dat de er ruim voldoende materiaal aanwezig is om sportief en actief te blijven. Er is plaats zat natuurlijk in het domein!!

Zo zijn er nieuwe fietsen aangekocht om de streek te verkennen, maar ook een nieuwe ping-pong tafel, werd er een nieuw voetbalveld aangelegd aan de orangerie, natuurlijk kunnen petanque ballen niet ontbreken, maar ook oude spelen zijn beschikbaar die in het park kunnen plaats vinden, of gezelschapsspelen voor de zomerse avonden, en natuurlijk ….. het zwembad. (Incl. in de prijs)