Accomodatie

1868

Bouwjaar

8

Slaapkamers

7

Badkamers

{"autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","rtl":"false"}

Slaapkamers & Badkamers


Er zijn 8 slaapkamers ter beschikking op de eerste verdieping. Aan de westerzijde zijn er 3 slaapkamers. De "Blauwe kamer" heeft een prachtig torentje waarin je in alle rust kunt lezen of genieten van het park. Deze kamer heeft 1 kingsize bed, een prachtige loungezetel en een eigen badkamer met wirlpool-bad beschikbaar. De "Gele kamer" heeft 2 éénpersoonsbedden en eveneens een eigen badkamer en ligt aan de voorzijde van het kasteel. De "Roze kamer", de grootste van allemaal, heeft 1 kingsize-bed, 2 éénpersoonsbedden en eveneens een prachtig torentje met zicht op het zwembad. Ook de "Roze kamer" heeft een grote badkamer ter beschikking.

Aan de oostzijde van het kasteel bevinden zich eveneens 3 slaapkamers. Aan deze kant kan je van de zonsopgang genieten en kan je de grazende herten bewonderen in de ochtend (als je tenminste niet te luidruchtig bent). De "Rode kamer" bevat 1 kingsize bed en 1 éénpersoonsbed en heeft een eigen badkamer met douche. In de "Ivoren kamer" bevindt zich een prachtig kingsize hemelbed en een eigen badkamer met douche. De "Groene kamer" bevat een 2 éénpersoonsbedden. Een babybedje is eveneens beschikbaar op deze kamer. Deze slaapkamer is de enige zonder eigen badkamer.

In de Grote Kasteeltoren zijn nogmaals 2 slaapkamers met telkens een badkamer beschikbaar. In elke slaapkamer bevinden zich 2 éénpersoonsbedden.

Bekijk de Leefruimtes

Leefruimtes


Het grote "zomer salon" vind je rechts bij het binnenkomen. Voor de muziekliefhebber bevindt er zich een prachtige vleugelpiano. Deze kamer baadt in de zon gedurende bijna de volledige dag. Achter de grote salon vind je een knus kleiner salon (het "winter salon" genoemd). Vanuit dit salon kan je rechtstreeks naar buiten gaan.

Vanuit de hal kan je ook naar de eetkamer gaan. Je vindt hier een majestueuze, maar moderne tafel uit één blok graniet. Het is er zeer gezellig om samen te ontbijten of van een andere maaltijd te genieten.

Links in de hal kom je terecht in de trappen hal met aan je linkerzijde de prachtig gerestaureerde bibliotheek.
Rechts van de trappen hal bevindt zich de linnenkamer. Achter deze linnenkamer is er nog de grote, hypermoderne nieuwe keuken. Deze volledig gerestaureerde keuken bevat alle moderne apparatuur (stoomoven, grote gas-oven, micro-golf ovens, professioneel gas vuur, vaatwasser, wasmachine, droogkast,...). Onze gasten spenderen het grootste deel van hun tijd in het samen koken en dineren. De grote eiken tafel in de keuken (waar 16 volwassenen makkelijk kunnen plaats nemen) nodigt uit om samen van de lekkere bereidingen te genieten. Er is nog een tweede keukentafel voor 6 volwassenen. Deze keuken heeft ook nog zijn authentiek gietijzeren fornuis met porselein, spit, grote haard enz. Achteraan in de grote keuken vindt u nog een tweede trappen hal die gebruikt werd door het dienstpersoneel van het kasteel.

{"autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","rtl":"false"}

Contact